Program masaža

masaza
Najbolji način za opuštanje je masaža. Stručna masaža spada među najstarije tehnike lečenja i u isto vreme opušta i hrani kožu. Za kompletno opuštanje priuštite sebi opuštajuću masažu sa aromaterapijom , refleksnu masažu stopala ili masažu lica i dekoltea sa optimalnim hranjenjem kože, poklonite sebi body&soul doživljaj ili pak detox masažu. U ponudi gostima su i masaže koje omogućavaju da se oslobodite napetosti i stresa, uklanjaju bolove i smanjuju celulit. Masaža utiče na celo vaše biće, kako fizički, tako i mentalno. Na vama je samo da odaberete masažu koja vam najviše odgovara i prepustite se našim iskusnim terapeutima.
relax masaza
Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.Sluzi za prevenciju stresa I premora kao I relaksaciju misica.
sportska masaza
Masaža u sportu je veoma važna u svim fazama, posebno u fazi bazičnih priprema
aromaterapija
Aromaterapija (grčki aroma= miris, therapeia= lečenje, služenje), u svom najširem obliku postoji već od najranijeg doba i predstavlja lečenje mirisom.
masaza stopala
Masaža stopala deluje na sve organe u telu. Primenom ove masaže uspostavlja se ravnoteža
u organizmu, leči nesanica, ekcem i različiti poremećaji koji su izazvani stresom. Refleksologija je masaža određenih tačaka stopala, čime se stimulišu odbrambeni mehanizmi za jačanje i očuvanje zdravlja. Ova metoda zasniva se na saznanju da se na stopalima nalaze refleksne tačke svih organa i delova tela čijom se masažom deluje na određeni organ ili deo tela
masaza lica
Masaža lica
Masiranje lica je stotina godina stara umetnost, koja zahteva korektno izvodjenje,da bi se ostvarili željeni rezultati: opustenost i atraktivan izgled. Osim što ćemo masažom podstaći cirkulaciju lica i glave, naša koža dobiće zdrav sjaj, a kosa će biti nahranjena i ojačana.Masaza glave i lica radi se kod slabe koncentracije i hroničnih glavobolja i stresa.
anticelulit masaza
Anticelulit masaža je uspešan način za uklanjanje celulita koja se radi kod osoba koje imaju problema sa ovom pojavom. Tretiranjem tačno određenih regija ubrzava se cirkulacija krvi i limfe čime se pospešuje razmena materija u organizmu i ubrzava izbacivanje štetnih, toksičnih materija koje utiču na stvaranje celulita.