Sadržaj centra

Rađen po uzoru na svetske Wellness centre, City Code Spa predstavlja idealan prostor za odmor i razonodu, gde svako može pronaći nešto za sebe. Gostima su u ponudi sledeći sadržaji:

Bazen

Untitled_Panorama1
_MG_3671
_MG_3666

U prijatnom ambijentu SPA dela možete uživati u bazenu sa toplom vodom.

Finska sauna

SPA29_1024x683

Idealna je za relaksaciju i osveženje. Drvo koje je korišćeno za izradu je abashi drvo, koje se eksploatiše sa Obale Slonovače i poznato je po dobrim izolacionim sposobnostima. Ne zagreva se i ne upija vlagu, pa se na njemu može sedeti i ležati, jer u sebi ne sadrži smolu. Temperatura saune je do 110ºC, uz relativnu vlagu 5-15%. Nakon korišćenja saune, preporučuje se tuširanje hladnom vodom od stopala, ka glavi, čime se simulira imuni sistem i štiti od prehlada, a dobar je trening za srce i krvotok.

Parno kupatilo

Preporučujemo osobama koje žele opuštanje i na kratko zaboravljanje svakodnevice. Tretman toplom parom stimulira cirkulaciju i opušta mišiće tela. Parno kupatilo možete koristiti nezavisno od ostalih sadržaja ili u kombinaciji sa hidromasažnim bazenom. Idealno je za osobe koje imaju problema sa borama, celulitom i reumatizmom.

Tapedarijum

SPA28_1024x680

Idealno mesto za opuštanje posle korišćenja sauna, bazena i parnog kupatila.

Masaža

masaza-sadrzaj

Najbolji način za opuštanje je masaža. Stručna masaža spada među najstarije tehnike lečenja i u isto vreme opušta i hrani kožu. Za kompletno opuštanje priuštite sebi opuštajuću masažu sa aromaterapijom , refleksnu masažu stopala ili masažu lica i dekoltea sa optimalnim hranjenjem kože, poklonite sebi body&soul doživljaj ili pak detox masažu. U ponudi gostima su i masaže koje omogućavaju da se oslobodite napetosti i stresa, uklanjaju bolove i smanjuju celulit. Masaža utiče na celo vaše biće, kako fizički, tako i mentalno. Na vama je samo da odaberete masažu koja vam najviše odgovara i prepustite se našim iskusnim terapeutima.

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.Sluzi za prevenciju stresa I premora kao I relaksaciju misica.

Masaža u sportu je veoma važna u svim fazama, posebno u fazi bazičnih priprema

Aromaterapija (grčki aroma= miris, therapeia= lečenje, služenje), u svom najširem obliku postoji već od najranijeg doba i predstavlja lečenje mirisom.

Masaža stopala deluje na sve organe u telu. Primenom ove masaže uspostavlja se ravnoteža u organizmu, leči nesanica, ekcem i različiti poremećaji koji su izazvani stresom. Refleksologija je masaža određenih tačaka stopala, čime se stimulišu odbrambeni mehanizmi za jačanje i očuvanje zdravlja. Ova metoda zasniva se na saznanju da se na stopalima nalaze refleksne tačke svih organa i delova tela čijom se masažom deluje na određeni organ ili deo tela

Masaža lica

Masiranje lica je stotina godina stara umetnost, koja zahteva korektno izvodjenje,da bi se ostvarili željeni rezultati: opustenost i atraktivan izgled. Osim što ćemo masažom podstaći cirkulaciju lica i glave, naša koža dobiće zdrav sjaj, a kosa će biti nahranjena i ojačana.Masaza glave i lica radi se kod slabe koncentracije i hroničnih glavobolja i stresa.

Anticelulit masaža je uspešan način za uklanjanje celulita koja se radi kod osoba koje imaju problema sa ovom pojavom. Tretiranjem tačno određenih regija ubrzava se cirkulacija krvi i limfe čime se pospešuje razmena materija u organizmu i ubrzava izbacivanje štetnih, toksičnih materija koje utiču na stvaranje celulita.