citycodespa

FINSKA SAUNA

Idealna je za relaksaciju i osveženje. Drvo koje je korišćeno za izradu je abashi drvo, koje se eksploatiše sa Obale Slonovače i poznato je po dobrim izolacionim sposobnostima. Ne zagreva se i ne upija vlagu, pa se na njemu može sedeti i ležati, jer u sebi ne sadrži smolu. Temperatura saune je do 110ºC, uz relativnu vlagu 5-15%. Nakon korišćenja saune, preporučuje se tuširanje hladnom vodom od stopala, ka glavi, čime se simulira imuni sistem i štiti od prehlada, a dobar je trening za srce i krvotok.

citycodespa

BIO SAUNA

Bio sauna predstavlja prijatnu kombinaciju finske i parne saune. Bio sauna takođe ima nižu temperaturu i nižu vlažnost vazduha što povoljno utiče na telo. Maksimalna temperatura je 55ºC, uz vlažnost koja ide do 70%. Bio saune pružaju još i mogućnost udisanja isparenja iz morske soli, eteričnih ulja i lekovitog bilja. Aromaterapija je idealna za relaksaciju, negu tela i ublažavanje niza zdravstvenih tegoba.

citycodespa

TURSKO KUPATILO

Maksimalna temperatura unutar parnih kupatila je 50ºC. Bazira se na toplini vlage. Velika prednost parnog kupatila je u velikoj blagotvornosti za kožu, zato je veoma popularno kod žena. Parna terapija redukuje znakove stresa i umora, te vaš izgled čini mlađim i lepšim.

citycodespa

BAZEN

U Wellness centru City Code Spa, gostima je na raspolaganju unutrašnji bazen, dužine 10,5m i širok 5,5m i dubine 1,6m. Temperatura vode u bazenu je 30ºC. Bazenski prostor je izolovan, tako da u ovom našem kutku možete doživeti maksimalnu relaksaciju.

soba

JAKUZZI

Hidromasažni bazen opremljen je atraktivnim vodenim slapovima, podvodnim masažnim mlaznicama i reflektorima, koji oživljavaju vodu i garantuju potpuno uživanje. Temperatura vode u njemu je 32ºC - 34ºC. Direktni vodeni mlazevi pomešani sa vazduhom koriste se u svrhu energične masaže protiv bolova u mišićima.

soba

TEPEDARIJUM

Pre ulaska u saunu, opustite se na ležaljkama - tepidarijumu, koje svojom temperaturom od 37°C poboljšavaju cirkulaciju i rad nervnog sistema. Dizajnirane su tako da omogućavaju potpuno opuštanje i uživanje.

soba

MASAŽA

Najbolji način za opuštanje je masaža. Stručna masaža spada među najstarije tehnike lečenja i u isto vreme opušta i hrani kožu. Za kompletno opuštanje priuštite sebi opuštajuću masažu sa aromaterapijom. Masaža utiče na celo vaše biće, kako fizički, tako i mentalno. Na vama je samo da odaberete masažu koja vam najviše odgovara i prepustite se našim iskusnim terapeutima. U ponudi su: