soba

APARTMAN LONDON

Izrazito svetla, komforna soba sa direktnim pogledom na pešačku zonu čuvene Čika Ljubine ulice pruža kompletan ugođaj i prijatan boravak svakom gostu. Ovaj tip sobe je multifunkcionalan, s obzirom na to da je pogodna za odmor, užitak, druženje, a takođe i rad.

soba

APARTMAN EXCLUSIVE

Svetla, prijatna i sa posebnom pažnjom uređena soba – idealan je izbor za parove. Pruža izvanredan pogled na pešačku zonu. Osim udobnog ležaja i komfornog ambijenta, na raspolaganju je i kupatilo sa kadom, kako bi naši gosti imali osećaj naročite udobnosti i topline.

soba

FAMILY APARTMAN

Ovaj moderno dizajnirani apartman nudi sve pogodnosti onima koji vole da uživaju u komforu i prijatnom ambijentu. Svojim prijatnim ambijentom i udobnošću idealan je izbor za odmor sa porodicom. Nalazi se sa dvorišne strane i u njoj ćete naročito uživati u miru i tišini.

soba

APARTMAN GREEN

„Zelena soba“, kako smo je nazvali, osmišljena je da predstavlja sinonim za odmor i opuštanje. Nalazi se sa dvorišne strane i u njoj ćete naročito uživati u miru i tišini, a veseli tonovi zelene boje i stilizovani enterijer učiniće da se osećate kao u prirodi.

soba

APARTMAN ROME

Ova savremeno dizajnirana soba sa pastelnim tonovima obećava prijatan boravak i svako će poželeti da se u nju vrati. Nalazi se sa dvorišne strane i odiše mirom i tišinom, a kao takva veoma je pogodna za roditelje sa malom decom. Soba je komforna i veoma prostrana, te je našim gostima raspoloživ i pomoćni ležaj.

soba

APARTMAN PARIS

Izrazito svetla, komforna soba sa direktnim pogledom na pešačku zonu čuvene Čika Ljubine ulice. Pružiće svakom gostu celokupan ugođaj i odgovoriti na sve njegove potrebe.

soba

APARTMAN EUROPA

U ponudi su dve dvokrevetne prostrane i svetle sobe (50m kvadratnih) sa pogledom na pešačku zonu, za naročito komforan i prijatan odmor. Pažljivo birani enterijer i sveobuhvatna briga o udobnosti naših gostiju u njima učiniće veoma ugodan i nezaboravan boravak.

soba

SUPERIOR APARTMAN

Izrazito komforan apartman sa odvojenom kuhinjom i spavaćom sobom. Miran i tih apartman sa pogledom na dvorišnu stranu. Pažljivo birani enterijer i sveobuhvatna briga o udobnosti naših gostiju u njima učiniće veoma ugodan i nezaboravan boravak.