soba

SUNFLOWER

Simbolika suncokreta (simbol sreće) je ono što ovu sobu opisuje. Izrazito svetla, komforna trokrevetna soba koja pruža kompletan ugođaj i prijatan boravak svakom gostu.

soba

FORTRESS

Apartman za 4 osobe - vaša mala trvđava mira. Svetla, prijatna i sa posebnom pažnjom uređena soba. Udobnan ležaj i komfornan ambijent, enterijer koji je pažljivo urađen s namerom potpunog doživljalja Beograda, omogućiće gostima potpun ugođaj.

soba

BRIDGE

Sobu opisuje upravo sama simbolika mosta, neraskidiva veza harmonije i uživanja. Udobnost i komfornost, omogućiće vam da uživate i prepustite se harmoniji kojom odiše ovaj apartman.

soba

UMBRELLA

In Joy i u kišnim danima pronalazi radosne boje u šarenim kišobranima koji šetaju ulicom. Svojim prijatnim ambijentom i udobnošću idealan je izbor za parove. Nalazi se sa dvorišne strane i u njoj ćete naročito uživati u miru i tišini.

soba

CHOCOLATE

Čokoladni poklon ima jako simbolično značenje kao što su ljubav, strast, briga, srećan život...Zato smo odlučili da vam poklonimo ovu sobu sa pastelnim čokoladnim tonovima. Nalazi se sa dvorišne strane tako da ćete uživati u miru i tišini.

soba

BLUE FLOWER

Izrazito svetla soba, sa toplim pastelno plavim tonovima. Pružiće svakom gostu celokupan ugođaj i odgovoriti na sve njegove potrebe.